Ecotis va recomanda cu caldura si serviciile partenerilor sai: Fotograf Nunta Targoviste, Formatie Nunta Targoviste, Dj Nunta Targoviste, Cazare Targoviste, Cazare Titu.

Panouri solare Timis – panouri apa calda noi, cu garantie

Panouri solare Timis!Comanda acum!

Panouri solare Timis – panouri apa calda noi, cu garantie

Panouri solare timis! Comanda acum panoul solar Ecotis!

Panouri solare Timis! Comanda acum panoul solar Ecotis!

Panouri solare Timis

Economisiți bani folosind panourile solare Ecotis, precum si cu timpul petrecut in cautarea unui panou solar in judetul Timis. Comanda acum panouri solare Ecotis!

Panouri solare Timis

Un sistem puternic: o instalatia de panouri solare pentru incalzire apa calda!

Panouri solare Timis

Un sistem de panouri solare Ecotis, montat pe acoperiș transforma imediat apa rece, in apa calda, pe care o puteți utiliza dupa nevoile casei. 

Energia solara obtinuta prin intermediul panourilor solare este gratuita si inepuizabila.

Avantajele panourilor solare ECOTIS sunt numeroase:
– se amortizeaza rapid (aproximativ 24 luni)
– preparea apei calde se face fara a consuma o alta forma de energie
– se asambleaza si instaleaza foarte usor
– nu au costuri de intretinere
– sunt realizate din materiale de calitate (inox sau aluminiu)
– nu polueaza mediul inconjurator

Panourile solare ECOTIS sunt recomandate pentru locuinte permanente, case de vacanta, sedii de firma, spalatorii/curatatorii, unitati de productie etc. putand inlocui total sistemul actual de producere apa calda in perioada Ianuarie-Decembrie.

Energia este un subiect fierbinte in jurul careia se fac si se desfac aliante internationale strategice.

Este folosita ca arma de unele tari. Este un subiect care va „durea” in viitor, o utilitate care va genera costuri mari din cauza resurselor limitate dar si datorita impactului asupra mediului.
In acest context, vestea ca energia solara captata cu panouri solare ofera siguranta unui cost minim pe termen lung, este mai mult decat profitabila!

Energia radiată de soare este captată de panouri solare (Ecotis). Aceasta face ca fluidul din interiorul panourilor  solare sa se încalzească. Astfel, rezultatul este apa calda!

Panouri solare ECOTIS eficiente, economice si ecologice, reprezentand alegerea potrivita pentru incalzirea apei calde si pentru realizarea unui aport la incalzire a locuintei in orice timp.

Energia solara este cea mai potrivita alegere pentru a realiza economii semnificative inlocuind partial sau total energia clasica.

Dimensioanarea unui sistem solar presupune analiza mai multor factori:

  • posibilitatile de orientare a panourilor – din motive de siguranta sugeram montarea panourilor pe acoperis la inclinatia necesara fiecarui tip de panou; in cazul cand acest lucru nu este posibil se pot monta si la nivelul solul cu ajutorul unor suporti
  • orientarea casei – este ideal ca panourile sa fie fixate pe latura de sud a casei unde beneficiaza de radiatie solara pe tot timpul zilei; daca nu este posibil sa fie orientate spre sud, daca se folosesc panouri cu tuburi vidate acestea sunt eficiente si pe o orientare S-W
  • gradul de izolare al casei – investitia intr-un sistem solar nu se justifica daca nu exista termoizolatie la imobilul respectiv
  • sistemul conventional de incalzire
  • numarul de persoane care o locuiesc

ESTE TIMPUL SA AI APA CALDA GRATUIT
Alege sistemul de panouri solare adecvat nevoilor tale, cu ajutorul consultantului nostru, apeland nr. de telefon 0736599088.

RASPUNDEM PROMPT SOLICITARILOR
Va raspundem prompt la orice solicitare a dumneavoastra!

Livram panouri solare in toata tara!

PENTRU DETALII SI COMENZI
Telefon: 0736.599.088

E-mail: contact@panourisolarepret.com

Facebook Icon