Ecotis va recomanda cu caldura si serviciile partenerilor sai: Fotograf Nunta Targoviste, Formatie Nunta Targoviste, Dj Nunta Targoviste, Cazare Targoviste, Cazare Titu.

tuburi vidate din sticla

TUBURI VIDATE DIN STICLA – 50 LEI

Tuburi vidate din sticla pentru panouri solare!

Fiecare tub vidat din panoul solar este format din două tuburi din sticlă, cel din exterior este fabricat dintr-o sticlă transparentă specială de duritate mare, borosilicată (siliciu şi bor), iar tubul din interior este tratat cu un material absorbant de căldură şi lumină (pentru o eficienţă cât mai bună, toate tuburile noatre sunt tratate cu material absorbant pe baza de cupru, nu vopsea neagra). Întrucât spaţiul dintre cele două tuburi este vidat, fapt ce conferă tuburilor o izolaţie mai bună, panourile solare cu tuburi vidate pot fi folosite şi la temperaturi mai scăzute, pierderile de caldură fiind neglijabile. Dăcă spaţiul vidat dintre pereţii tubului se deteriorează sau dispare, atunci partea de jos a tuburilor de culoare argintie tratate cu bariu, devine albă (este un tub ars, care nu mai încălzeşte apa).

Datorită materialului din care este fabricat, respectiv mărimii şi formei tuburile vidate rezistă la ploile cu gheaţă de până la 25 mm în diametru.

Tuburile vidate din panourile solare sunt uşor de înlocuit, în cazul unei defecţiuni sau deteriorări se înlocuieşte doar un singur tub, fără demontarea întregului panou solar. La montarea sistemului, tuburile sunt introduse în orificiile care traversează pereţii rezervorului, fixarea lor făcându-se cu ajutorul suportului inferior . Etanşarea la rezervor este asigurată cu garnituri siliconice speciale.

Panourile solare ECOTIS sunt eficiente, economice si ecologice, reprezentand alegerea potrivita pentru incalzirea apei calde si pentru realizarea unui aport la incalzire a locuintei in orice timp.

Energia solara este cea mai potrivita alegere pentru a realiza economii semnificative inlocuind partial sau total energia clasica.

Energia solara obtinuta prin intermediul panourilor solare este gratuita si inepuizabila.
Avantajele panourilor solare ECOTIS sunt numeroase:
– se amortizeaza rapid (aproximativ 24 luni)
– preparea apei calde se face fara a consuma o alta forma de energie
– se asambleaza si instaleaza foarte usor
– nu au costuri de intretinere
– sunt realizate din materiale de calitate (inox sau aluminiu)
– nu polueaza mediul inconjurator
Panourile solare ECOTIS sunt recomandate pentru locuinte permanente, case de vacanta, sedii de firma, spalatorii/curatatorii, unitati de productie etc. putand inlocui total sistemul actual de producere apa calda in perioada Ianuarie-Decembrie.

Comercializam panouri solare si accesorii in toata Romania:
Municipiul București
Iași
Prahova
Cluj
Constanța
Timiș
Dolj
Suceava
Bacău
Argeș
Bihor
Mureș
Galați
Brașov
Dâmbovița
Neamț
Maramureș
Buzău
Olt
Arad
Hunedoara
Botoșani
Vaslui
Sibiu
Vâlcea
Teleorman
Ilfov
Gorj
Alba
Vrancea
Satu Mare
Brăila
Harghita
Bistrița-Năsăud
Caraș-Severin
Călărași
Giurgiu
Ialomița
Mehedinți
Sălaj
Tulcea
Covasna

Cuvinte cheie: tuburi vidate din sticla, tuburi vidate din sticla, tuburi vidate din sticla

Facebook Icon